Alfa SKM Städservice AB
"Rent till ett vettigt pris"
Window Banner

Hemstädning

Vi erbjuder alla slags städtjänster till privatpersoner.

Vi gör det enkelt för dig. Vi avlastar dig i vardagen. Inga krångliga kontrakt. Inga onödiga tilläggskostnader som du ej kan få 50% skattereducering för. Vår affärsidé är trivsel för kunden genom att utföra tjänster med omtanke, sunt förnuft och god ekonomi.

Våra kunder ställer höga krav på oss. Punktlighet, ordentligt gjort jobb, diskret och effektiv service samt ingen byråkrati. Vårt jobb är att se till att allt är rent och snyggt hemma hos er och alla tjänster som ni har beställt är gjorda till er fulla belåtenhet. Resultatet skall kännas och synas.

Ni bestämmer hur ofta

Ni kan välja att beställa städning en gång i veckan, varannan vecka eller en gång per månad. Vi tar även emot engångsuppdrag.
De flesta provar först på ett städpass för att se hur det går till. Är de nöjda med städkvalitén så bokar de in sig fortsättningsvis på ett rullande schema. Behöver du omboka eller avboka är det bara att kontakta oss via telefon eller e-post.

Hur går det till?

När ni bokar in er på ett schema så är det inte bindande, vi utför endast tjänster på de tider ni önskar. Om ni exempelvis reser bort eller ej önskar städning, så går det lätt att ringa och boka av. Ring förstås minst ett par dagar innan. Försummar ni att meddela en avbokning och eller ni avbokar samma dag måste vi debitera er för motsvarande 2 timmars arbete.

Efter ert första städtillfälle vill vi att ni kontaktar oss för att berätta om ni vill fortsätta med regelbunden hemstädning, samt komma med eventuella synpunkter.

Betalning

Betalning sker via faktura, med 10 dagars netto, där det står specificerat vilka dagar, hur många timmar och vilken tjänst som utfördes. Vid engångsuppdrag och liknande sänder vi fakturan kort efter städtillfället. Vid ett fast städschema skickas fakturan en gång per månad.

Skattereduktion (RUT)

Vi erbjuder nästan allt inom området hushållsnära tjänster och har goda referenser.
Några exempel på våra tjänster är hushållsarbete som städning, klädvård och enklare trädgårdsarbete.

Följande gäller för skattereduktion med RUT-avdraget:

  • Du betalar halva priset och resterande belopp betalas till oss via skattemyndigheten.
  • Du kan "köpa" för upp till 50.000:- per person och år.
  • Vi hjälper dig att förstå reglerna och sköter redovisning och kontroll.

Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Kontaktuppgifter

ALFA SKM Städtjänster AB
Box 6028, 175 06 Järfälla

Tel #1: 08-708 71 11
Tel #2: 070-721 57 58
E-Mail: alfa.kristoffer@mhmail.se